Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Ally Hi-Tech Co., Ltd.

Ally Hi-Tech Co., Ltd. Ally Hi-Tech Co., Ltd. Ally Hi-Tech Co., Ltd. Ally Hi-Tech Co., Ltd.
1 2 3 4
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Υψηλή τεχνολογία συμμάχων
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~300
Ετήσιες πωλήσεις: 27,000,000-30,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2000
Εξαγωγή pc: 30% - 40%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Ιδρυμένη το 2000, η υψηλή τεχνολογία συμμάχων είναι μια επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής που αφιερώνεται στην παροχή της μηχανικής υπηρεσίας του βιομηχανικού αερίου, ειδικά υδρογόνο.

 

Από το σχέδιο, κατασκευή στην επιτόπια καθοδήγηση, συντήρηση μεταπώλησης, ο σύμμαχος έχει τις επαγγελματικές ομάδες και παρέχει στους πελάτες μας την προσαρμοσμένη υπηρεσία. Η υψηλή τεχνολογία συμμάχων έχει εστιάσει στην καινοτομία της σχετικής τεχνολογίας και αποκτηθείς 38 κινεζικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 1 ευρωπαϊκή πατέντα, 1 αμερικανικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

 

Εξ αιτίας της προηγμένης τεχνολογίας πυρήνων, ο σύμμαχος συμμετείχε σε 6 εθνικά προγράμματα συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων υδρογόνου 2008 Ολυμπιακών Αγώνων και του 2020 EXPO, ενώ παρέχουμε επίσης το υδρογόνο για όλα τα κέντρα εκτόξευσης δορυφόρου στην Κίνα.

 

ΚΙΝΑ Ally Hi-Tech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η παραγωγή υδρογόνου και ο καθαρισμός υδρογόνου είναι η κύρια επιχείρηση της υψηλής τεχνολογίας συμμάχων.

 

Συμμετείχαμε στο σχέδιο των προτύπων της παραγωγής υδρογόνου με την μεθανόλη-μεταρρύθμιση. Σαν μέλος της κινεζικής τυποποιημένης επιτροπής υδρογόνου, η υψηλή τεχνολογία συμμάχων συμμετείχε επίσης στην έκδοση 6 κινεζικών προτύπων και 1 διεθνούς προτύπου σχετικών με το υδρογόνο.

 

Ήδη, η υψηλή τεχνολογία συμμάχων έχει παραδώσει περισσότερες από 500 μονάδες σε όλο τον κόσμο και τις ενισχυμένες συνεταιριστικές σχέσεις με πολλούς πελάτες, όπως ο αέρας Liquide, Linde, Praxair, BP, ομάδα Iwantani, κ.λπ.

Ιστορία

2019

TNSC επένδυσε το σύμμαχο. 

 

2018

Προωθημένη γεννήτρια υδρογόνου μικροϋπολογιστών με την μεθανόλη-μεταρρύθμιση 

Ο σύμμαχος εξήγαγε μια batch σε απευθείας σύνδεση μικρής κλίμακας εγκαταστάσεων παραγωγής υδρογόνου για τους σταθμούς βάσης κινητής επικοινωνίας που οργανώθηκαν από τη δύναμη κυττάρων καυσίμου.

 

2015

Ο σύμμαχος ανέπτυξε το μεγαλύτερο ενιαίο μετατροπέα μεθανόλης και έχτισε τις εγκαταστάσεις υδρογόνου μετατροπής παγκόσμιας μεγαλύτερες μεθανόλης.

 

2012

Ο σύμμαχος έχτισε έναν σταθμό παραγωγής υδρογόνου για το δορυφορικό προωθώντας κέντρο Xichang και Hainan.

 

2008

Ο σύμμαχος σχεδίασε και κατασκεύασε ένα σύστημα παραγωγής υδρογόνου που εγκαταστάθηκε στον ανεφοδιάζοντας σε καύσιμα σταθμό υδρογόνου για να παρέχει το υδρογόνο για τα οχήματα που τροφοδοτήθηκαν από το υδρογόνο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγωνών του Πεκίνου.

 

2005

Η παραγωγή υδρογόνου μέσω του ατμού μεθανίου που ανασχηματίζει την τεχνολογία ήταν μεγάλη κλίμακα που εφαρμόστηκε.

Η τεχνολογία αιθανόλης καυσίμων ήταν επιτυχώς βιομηχανοποιημένη.

Ο αέρας Liquide Γαλλία διόρισε την υψηλή τεχνολογία συμμάχων ως αποκλειστικό συνεργάτη για την τεχνολογία παραγωγής υδρογόνου στην περιοχή της Ασίας.

 

2004

Η προγενέστερη επεξεργασία αερίου φούρνων κοκ και η τεχνολογία PSA ήταν επιτυχώς βιομηχανοποιημένες.

Η τεχνολογία καθαρισμού μεθανίου ήταν επιτυχώς βιομηχανοποιημένη και έλαβε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Η τεχνολογία υπεροξειδίου υδρογόνου ήταν επιτυχώς βιομηχανοποιημένη.

Η υψηλή τεχνολογία συμμάχων συνεργάστηκε με το πανεπιστήμιο Tongji για να αναλάβει την τεχνολογία ανεφοδιασμού υπο--στοιχείο-υδρογόνου και τις συσκευές ενός σημαντικού προγράμματος (ηλεκτρικό όχημα) στο πλαίσιο του εθνικού προγράμματος 863 (πρατήριο καυσίμων υδρογόνου της Σαγκάη Anting).

Υπηρεσία

Η υψηλή τεχνολογία συμμάχων είναι επαγγελματική επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής και παρέχει στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο την καλύτερη υπηρεσία.

Και οι εσωτερικές και διεθνείς ομάδες πωλήσεών μας δίνουν τη 24/7 απάντηση με το αίτημα των πελατών.

Οι ανώτεροι μηχανικοί μας, που εξοικειώνονται με τις λεπτομέρειες για την παραγωγή υδρογόνου και τον καθαρισμό υδρογόνου, θα σχεδιάσουν την τεχνική πρόταση τέλεια να ταιριάξουν με τις ανάγκες των πελατών και το γεωγραφικό όρο, τον όρο πρώτης ύλης, και το υψηλότερο όφελος.

Εκτός αυτού, η επιτόπια ομάδα του συμμάχου παρέχει επαγγελματικές οδηγίες και τη βοήθεια στην κατασκευή, την εγκατάσταση, και τη λειτουργία.

Οπουδήποτε και να εντοπίζετε, το προσωπικό μετά από-υπηρεσιών μας θα μειωθεί σε καθένα ή δύο έτη για να ελέγξει τις εγκαταστάσεις, να συλλέξει τις ανατροφοδοτήσεις και να προσφέρει τις χρήσιμες προτάσεις για τη λειτουργία και τη συντήρηση.

Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας θα επιλέξουν να συνεργαστούν με το σύμμαχο πάλι εάν να έχει την ανάγκη για μια άλλες εγκαταστάσεις.

Έχουμε παράσχει περισσότερες από 20 εγκαταστάσεις υδρογόνου για τον αέρα Liquide. Και επίσης χτίσαμε μια αξιόπιστη συνεταιριστική σχέση με πολλές παγκόσμιες τοπ επιχειρήσεις επίσης, όπως Linde, Praxair, η BP, η ομάδα Iwantani, κ.λπ.

 

 

Η ομάδα μας

Το προσωπικό της υψηλής τεχνολογίας συμμάχων είναι ενωμένο όπως μια οικογένεια και έχει το ίδιο όραμα:
Αφιερώστε στην ενέργεια υδρογόνου και τις λύσεις υδρογόνου.

 

ΚΙΝΑ Ally Hi-Tech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

2018 έκθεση Foshan

 

ΚΙΝΑ Ally Hi-Tech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

2019 Τόκιο FC EXPO

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας