Να στείλετε μήνυμα
products

Μεθάνιο ατμού που ανασχηματίζει τις εγκαταστάσεις υδρογόνου SMR με την υψηλή αποδοτικότητα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Ally Hi-Tech
Αριθμό μοντέλου: SMR
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλόιμη συσκευασία
Λεπτομερής ενημέρωση
Ικανότητα: 5~500,00Nm3/h Ξεκίνημα: Γρήγορα
Λειτουργία: σταθερός Efficientgy: Υψηλός
Υψηλό φως:

εγκαταστάσεις αερίου υδρογόνου

,

εγκαταστάσεις παραγωγής υδρογόνου


Περιγραφή προϊόντων

 
Μεθάνιο ατμού που ανασχηματίζει την υψηλή αποδοτικότητα εγκαταστάσεων υδρογόνου και το χαμηλότερο κόστος
 
Με την πλούσια εμπειρία στο μεθάνιο ατμού που ανασχηματίζει τον τομέα, ο σύμμαχος παρείχε πάνω από 80 μονάδες και εσωτερικές και στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, σχεδιάσαμε το μεθάνιο ατμού που ανασχηματίζει τις εγκαταστάσεις υδρογόνου με την ικανότητα από 5 έως 500.000 NM που3 σύμμαχος αιτίας /h. είναι επαγγελματική επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής και προσφέρουν την πάντα προσαρμοσμένη τεχνική πρόταση για σας.
 
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του μεθανίου ατμού που ανασχηματίζουν τις εγκαταστάσεις υδρογόνου
 
Η υψηλή αποδοτικότητα και το χαμηλότερο κόστος είναι τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του μεθανίου ατμού του συμμάχου που ανασχηματίζει τις εγκαταστάσεις υδρογόνου. Με την προσπάθεια 20 ετών στην καινοτομία και την ανάπτυξη τεχνολογίας, ο σύμμαχος έχει αναπτύξει τη προηγμένη τεχνολογία σε αυτόν τον τομέα. Στη Σαγκάη EXPO το 2010, ο σύμμαχος με το πανεπιστήμιο Tongji σε μια μονάδα SMR για τα οχήματα. Είναι ένα από τα τοπ εθνικά προγράμματα που συμμετείχαμε.
 
Έναντι της μεθανόλη-μεταρρύθμισης, το μεθάνιο ατμού που ανασχηματίζει την τεχνολογία είναι καταλληλότερο για τις μικρότερες ικανότητες.
 
Η τεχνολογία SMR του συμμάχου επιτρέπει την εύκαμπτη χρήση των πρώτων υλών και μπορεί να εφαρμοστεί στις χαμηλότερες λειτουργικές δαπάνες (OPEX), η υψηλότερη αποδοτικότητα και οι χαμηλότερες συνολικές δαπάνες κύκλων ζωής βελτιστοποιούνται. Τα διαφορετικά επίπεδα ρύθμισης και τυποποίησης μπορούν να εφαρμοστούν για να καλύψουν τις απαιτήσεις προγράμματος. Η μέγιστες διαθεσιμότητα και η αξιοπιστία έχουν τη ύψιστη προτεραιότητα σε όλες τις έννοιες συστημάτων. Εδώ, οι πελάτες ωφελούνται από την εκτενή λειτουργούσα εμπειρία των LPG με το μεγάλο στόλο ατμού του που ανασχηματίζει τα συστήματα.
 
 
Απόδοση των εγκαταστάσεων υδρογόνου SMR
 
S/N Όνομα Δείκτης
1 Αέριο πετροχημικής βιομηχανίας Φυσικό αέριο, LPG
2 Ικανότητα υδρογόνου 50 έως 50.000 NM3/h
3 Πίεση υδρογόνου Barg χαρακτηριστικά 15 barg μέχρι 30
4 Αγνότητα υδρογόνου Χαρακτηριστικά 99,99 vol.% μέχρι 99,9999 vol.%
 
Εφαρμογή των εγκαταστάσεων SMR
 
Αυτό το φυτό υδρογόνου κλίμακας SMR αναπτύσσεται dedicatedly για τη μικρής κλίμακας απαίτηση υδρογόνου, όπως τα φαρμακευτικά είδη, χημικές ουσίες, επιπλέον γυαλί, πρατήρια καυσίμων υδρογόνου.
 
 
Αναφορές
 
Παραγωγή υδρογόνου εγκαταστάσεων υδρογόνου SMR μέσω του μεθανίου ατμού που ανασχηματίζει την τεχνολογία

Στοιχεία επικοινωνίας
Hu

Τηλεφωνικό νούμερο : 13668204078

WhatsApp : +8613668204078