Να στείλετε μήνυμα
products

Εγκαταστάσεις υδρογόνου υψηλής αγνότητας SMR από το μεθάνιο ατμού που ανασχηματίζει την τεχνολογία

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Ally Hi-Tech
Αριθμό μοντέλου: SMR
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλόιμη συσκευασία
Λεπτομερής ενημέρωση
Κόστος: Χαμηλός Λειτουργία: σταθερός
Ικανότητα: 50~500,000 Nm3/h Σύστημα: Εύκολος
Ολίσθηση: συμπαγής
Υψηλό φως:

εγκαταστάσεις αερίου υδρογόνου

,

εγκαταστάσεις παραγωγής υδρογόνου


Περιγραφή προϊόντων

 

Εγκαταστάσεις υδρογόνου από το μεθάνιο ατμού που ανασχηματίζει την υψηλή αγνότητα τεχνολογίας

 

Η προηγμένη τεχνολογία της υψηλής τεχνολογίας συμμάχων καθιστά τις εγκαταστάσεις υδρογόνου SMR οικονομικές και την κόστος-αξία.

Οι μηχανικοί θα σχεδιάσουν την πρόταση βασισμένη στα αιτήματα και τις ανησυχίες των πελατών μας, ενώ επίσης συνδυάστε με τις επαγγελματικές συμβουλές τους και πάρτε τελικά την αγνότητα υδρογόνου προϊόντων, η οποία μπορεί να είναι μέχρι 99.9999%. Επειδή το περιεχόμενο του αερίου πετροχημικής βιομηχανίας έχει επιπτώσεις σε πολύ τη σε ολόκληρη διαδικασία.

 

Αρχή

 

Η αρχή της διαδικασίας παραγωγής υδρογόνου φυσικού αερίου είναι να επεξεργαστεί εκ των προτέρων το φυσικό αέριο πρώτα, και να μετατραπεί έπειτα το μεθάνιο και ο υδρατμός στο μονοξείδιο του άνθρακα και το υδρογόνο στο μεταρρυθμιστή. Αφότου ανακτάται η θερμότητα των αποβλήτων, η διαδικασία το μονοξείδιο του άνθρακα στο διοξείδιο του άνθρακα και το υδρογόνο στον πύργο μετατροπής, αυτό η βάση της τεχνολογικής διαδικασίας πραγματοποιείται βάσει του ατμού φυσικού αερίου που ανασχηματίζει την τεχνολογία. Στον πύργο μετατόπισης, παρουσία ενός καταλύτη, η θερμοκρασία αντίδρασης ελέγχεται, και το μονοξείδιο του άνθρακα και το νερό στο ανασχηματισμένο αέριο αντιδρούν στο υδρογόνο προϊόντων και το διοξείδιο του άνθρακα.

 

Διά την κατάλληλες πίεση και τη θερμοκρασία, μια σειρά χημικών αντιδράσεων θα εμφανιστεί στο φυσικό αέριο για να παραγάγει το αέριο μετατροπής. Το αέριο μετατροπής υποβάλλεται έπειτα στην ανταλλαγή θερμότητας, συμπύκνωση και άλλες διαδικασίες, που επιτρέπουν στο αέριο για να περάσουν μέσω του ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΎ ΒΉΜΑΤΟΣ που εξοπλίζεται με τα διάφορα προσροφητικά υπό αυτόματο έλεγχο αφότου προσροφάται η εγκατάσταση, ακαθαρσίες όπως το μονοξείδιο του άνθρακα και το διοξείδιο του άνθρακα από τον πύργο προσρόφησης, και το υδρογόνο στέλνονται στη αέριο-χρησιμοποιώντας μονάδα. Το προσροφητικό προσρόφησε τις ακαθαρσίες. Μετά από την εκρόφηση, το αέριο εκρόφησης μπορεί να σταλεί στο φούρνο μετατροπέων ως καύσιμα, και το προσροφητικό αναπαράγεται επίσης.

 

Απόδοση 
Εγκαταστάσεις υδρογόνου υψηλής αγνότητας SMR από το μεθάνιο ατμού που ανασχηματίζει την τεχνολογία 0
 
Εφαρμογή των εγκαταστάσεων SMR
 
Αυτό το φυτό υδρογόνου κλίμακας SMR αναπτύσσεται dedicatedly για τη μικρής κλίμακας απαίτηση υδρογόνου, όπως τα φαρμακευτικά είδη, χημικές ουσίες, επιπλέον γυαλί, πρατήρια καυσίμων υδρογόνου.
 
 
Αναφορές
 

Εγκαταστάσεις υδρογόνου υψηλής αγνότητας SMR από το μεθάνιο ατμού που ανασχηματίζει την τεχνολογία 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Rachael

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617345099892

WhatsApp : +8613668204078