Να στείλετε μήνυμα
products

SMR τεχνολογίας υδρογόνου κατασκευής υψηλή σταθερότητα σχεδιαγράμματος μονάδων συμπαγής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Ally Hi-Tech
Αριθμό μοντέλου: SMR
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλόιμη συσκευασία
Λεπτομερής ενημέρωση
Ικανότητα: 50~500,000Nm3/h Σχεδιάγραμμα: συμπαγής
Αγνότητα: Επάνω tp 99.99999% Κόστος: Χαμηλός
Ποιότητα: Υψηλός
Υψηλό φως:

Μονάδα κατασκευής υδρογόνου

,

εγκαταστάσεις παραγωγής υδρογόνου


Περιγραφή προϊόντων

 

Συμπαγής ποιότητα Hgh χαμηλότερου κόστους σχεδιαγράμματος τεχνολογίας εγκαταστάσεων SMR υδρογόνου

 

Εάν ψάχνετε συμπαγείς εγκαταστάσεις υδρογόνου SMR, ο σύμμαχος είναι η καλύτερη επιλογή σας επειδή έχουμε την πλούσια εμπειρία και έχουμε παραδώσει πάνω από 80 μονάδες για τους πελάτες μας παγκοσμίως.

Σαν μέλος της κινεζικής τυποποιημένης επιτροπής υδρογόνου, ο σύμμαχος έχει εστιάσει στην καινοτομία και την έρευνα σχετικές με την τεχνολογία της παραγωγής, του καθαρισμού και κ.λπ. υδρογόνου για 20 έτη. Ο σύμμαχος έχει προωθήσει την τεχνολογία SMR και θα παράσχει στους πελάτες μας την επαγγελματική υπηρεσία.

 

Αρχή

 

Η αρχή της διαδικασίας παραγωγής υδρογόνου φυσικού αερίου είναι να επεξεργαστεί εκ των προτέρων το φυσικό αέριο πρώτα, και να μετατραπεί έπειτα το μεθάνιο και ο υδρατμός στο μονοξείδιο του άνθρακα και το υδρογόνο στο μεταρρυθμιστή. Αφότου ανακτάται η θερμότητα των αποβλήτων, η διαδικασία το μονοξείδιο του άνθρακα στο διοξείδιο του άνθρακα και το υδρογόνο στον πύργο μετατροπής, αυτό η βάση της τεχνολογικής διαδικασίας πραγματοποιείται βάσει του ατμού φυσικού αερίου που ανασχηματίζει την τεχνολογία. Στον πύργο μετατόπισης, παρουσία ενός καταλύτη, η θερμοκρασία αντίδρασης ελέγχεται, και το μονοξείδιο του άνθρακα και το νερό στο ανασχηματισμένο αέριο αντιδρούν στο υδρογόνο προϊόντων και το διοξείδιο του άνθρακα.

 

Διά την κατάλληλες πίεση και τη θερμοκρασία, μια σειρά χημικών αντιδράσεων θα εμφανιστεί στο φυσικό αέριο για να παραγάγει το αέριο μετατροπής. Το αέριο μετατροπής υποβάλλεται έπειτα στην ανταλλαγή θερμότητας, συμπύκνωση και άλλες διαδικασίες, που επιτρέπουν στο αέριο για να περάσουν μέσω του ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΎ ΒΉΜΑΤΟΣ που εξοπλίζεται με τα διάφορα προσροφητικά υπό αυτόματο έλεγχο αφότου απορροφάται η εγκατάσταση, ακαθαρσίες όπως το μονοξείδιο του άνθρακα και το διοξείδιο του άνθρακα από τον πύργο προσρόφησης, και το υδρογόνο στέλνονται στη αέριο-χρησιμοποιώντας μονάδα. Το προσροφητικό προσρόφησε τις ακαθαρσίες. Μετά από την εκρόφηση, το αέριο εκρόφησης μπορεί να σταλεί στο φούρνο μετατροπέων ως καύσιμα, και το προσροφητικό αναπαράγεται επίσης.

 

Απόδοση
 
Εγκαταστάσεις υδρογόνου από το μεθάνιο ατμού που ανασχηματίζει την υψηλή αγνότητα τεχνολογίας
 
Εφαρμογή των εγκαταστάσεων SMR
 

- Πετροχημική βιομηχανία

- Βιομηχανία ηλεκτρονικής

- Μεταλλουργική βιομηχανία

- Βιομηχανία τροφίμων

- Γυαλί επιπλεόντων σωμάτων

- Λεπτή οργανική σύνθεση

- Αεροδιαστημική βιομηχανία

- Πρατήρια καυσίμων υδρογόνου

- …

 
Αναφορές
 

SMR τεχνολογίας υδρογόνου κατασκευής υψηλή σταθερότητα σχεδιαγράμματος μονάδων συμπαγής 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Rachael

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617345099892

WhatsApp : +8613668204078