Να στείλετε μήνυμα
products

Παραγωγή υδρογόνου από το φυσικό αέριο που ανασχηματίζει τις εγκαταστάσεις υδρογόνου SMR

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Ally Hi-Tech
Αριθμό μοντέλου: SMR
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: πλόιμη συσκευασία
Λεπτομερής ενημέρωση
Πηγή: NG Προϊόν: Υδρογόνο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Ανασχηματισμός φυσικού αερίου (SMR) Ικανότητα: 50~50,000Nm3/h
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: συμπαγής Λειτουργία: Αξιόπιστος
Υψηλό φως:

μονάδα κατασκευής υδρογόνου

,

εγκαταστάσεις παραγωγής υδρογόνου


Περιγραφή προϊόντων

Εγκαταστάσεις υδρογόνου SMR, παραγωγή υδρογόνου με τον ανασχηματισμό φυσικού αερίου
 

Ο φυσικός ανασχηματισμός αερίου (ή ατμός Mehtane που ανασχηματίζει) είναι μια χημική αντίδραση που χρησιμοποιείται για να παραγάγει τα syngas (H2 και κοβάλτιο) από τους υδρογονάνθρακες όπως το φυσικό αέριο. Αυτό ολοκληρώνεται σε έναν μεταρρυθμιστή που αντιδρά μεθάνιο με τον ατμό σε υψηλής θερμοκρασίας και την πίεση μαζί με τον καταλύτη νικελίου. Ο μεταρρυθμιστής μεθανίου ατμού χρησιμοποιείται εκτενώς στη βιομηχανία για να παραγάγει το υδρογόνο.

 
Απόδοση
 
SMR υδρογόνου εύκολη συντήρηση λειτουργίας εγκαταστάσεων σταθερή οικονομική
 
Διαδικασία
 

Ένα σύστημα προεπεξεργασίας αποτελείται από τη συμπίεση και την αποθείωση (δηλ. αφαίρεση θείου) και decarbonization (δηλ. αφαίρεση του CO2), το οποίο χρησιμοποιείται για να ανακτήσει το μεθάνιο στο βιοαέριο. Μια αρχική μονάδα αποθείωσης εφαρμόζεται για να αφαιρέσει το θείο. Κατόπιν, ένα σύνολο του συμπιεστή (σ) υιοθετείται για να ωθήσει το βιοαέριο σε μια πίεση που είναι επιθυμητή για την προς τα κάτω decarbonization μονάδα. Προτού να εισαχθεί το βιοαέριο στη decarbonization μονάδα, μια δευτεροβάθμια μονάδα αποθείωσης χρησιμοποιείται για να μειώσει περαιτέρω το θείο. 

 

Το αφαιρεσμένο τον άνθρακα αέριο, που καλείται ως BIOMETHANE, εισάγει ένα ανασχηματίζοντας σύστημα, όπου το biomethane μετατρέπει στα syngas που αποτελείται από το υδρογόνο (Χ2)καιτοδιοξείδιο του άνθρακα(CO2) και το μονοξείδιο του άνθρακα (κοβάλτιο) και το μεθάνιο (CH4) και κ.λπ….

 

Μια μονάδα PSA επεκτείνεται στο χωριστό υδρογόνο από τα syngas. Off-gas της PSA ανακτάται ως καύσιμα για το ανασχηματίζοντας σύστημα, δεδομένου ότι off-gas παρασύρει το σημαντικό μεθάνιο.

 
Αναφορά
 
Παραγωγή υδρογόνου από το φυσικό αέριο που ανασχηματίζει τις εγκαταστάσεις υδρογόνου SMR 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Rachael

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617345099892

WhatsApp : +8613668204078